ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ

Χρησιμοποιούμε καθημερινά το ποδήλατο για μετακίνηση, αναψυχή ή και για άθληση, γι’ αυτό και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε βάθος τις ευκαιρίες, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος στους Ελληνικούς δρόμους. Τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας τις μοιραζόμαστε με φορείς και ενδιαφερόμενους, καθώς, το πρώτο βήμα για τη δημιουργία επιτυχημένων ποδηλατικών διαδρομών και υποδομών είναι να λαμβάνονται υπόψη και να εξυπηρετούνται οι πραγματικές ανάγκες εκείνων που θα τις χρησιμοποιήσουν.

Για να επιτευχθεί αυτό απαιτείται:

♦ Τεχνογνωσία
♦Ποδηλατική εμπειρία
♦Επιστημονικό υπόβαθρο

Πιστεύουμε ακόμα πως είναι σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη η διεθνής εμπειρία. Ως ενεργά μέλη της European Cyclists Federation, βρισκόμαστε σε στενή επαφή με αρκετούς από τους σημαντικότερους οργανισμούς για την ανάπτυξη του ποδηλάτου στην Ευρώπη και μπορούμε  εύκολα και γρήγορα να αντλούμε εμπειρία και καλές πρακτικές.

Η ομάδα μαςσυνεργάζεται με Μηχανικούς, Ειδικούς στο μάρκετινγκ, Κειμενογράφους, Φωτογράφους, Ποδηλάτες.

 

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΙ – ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και σε επιχειρήσεις που έχουν αντίστοιχο ενδιαφέρον.
Προσφέρουμε ολοκληρωμένο πλάνο δράσης, με συγκεκριμένες προτάσεις σχετικά με το είδος των απαιτούμενων ποδηλατικών υποδομών αναλόγως με την περιοχή και τα διαφορετικά κάθε φορά δεδομένα.
Προτείνουμε λύσεις εφικτές και ουσιαστικές πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των υπαρχόντων ή εν δυνάμει χρηστών ποδηλάτου στην περιοχή.

 

 

PARKING ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την επιλογή χώρων και θέσεων στάθμευσης ποδηλάτων, επί της οδού αλλά και εκτός αυτής, που να ικανοποιούν τις ανάγκες των τελικών χρηστών, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους περιορισμούς του ΚΟΚ, του συγκεκριμένου χώρου και της περιοχής.

 

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Δημιουργούμε για σας φωτογραφίες και video που θα μεταδώσουν στο ευρύ κοινό το μήνυμα που σας ενδιαφέρει και θα προωθήσουν την εικόνα που επιθυμείτε να δημιουργήσετε για την περιοχή σας.

 

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ως Εθνικός Συντονιστής για το Eurovelo, η ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού στη χώρα μας αποτελεί πρωταρχικό μας ενδιαφέρον και αντικείμενο.
Μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε να καταστρώσετε ένα σχέδιο ανάπτυξης που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών για την περιοχή ευθύνης σας ή και την επιχείρησή σας, λαμβάνοντας υπόψη τα πλεονεκτήματα και τις ιδιαιτερότητες κάθε περίπτωσης – έχοντας πάντα ως στόχο την προσφορά μιας πετυχημένης ποδηλατικής εμπειρίας στον επισκέπτη.

 

CYCLE FRIENDLY EMPLOYER

Αποτελούμε τον επίσημο αντιπρόσωπο της Ευρωπαϊκής πιστοποίησηςCycle Friendly Employer στην Ελλάδα που λειτουργεί σε 19 Ευρωπαϊκές χώρες, με τις πρώτες επιχειρήσεις και οργανισμούς να έχουν αρχίσει να εντάσσονται στο συγκεκριμένο δίκτυο.
Ζητήστε μας πληροφορίες για το πώς θα κάνετε τον οργανισμό, την επιχείρηση ή τον Δήμο σας έναν “Φιλικό προς το ποδήλατο εργοδότη”.