Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Υπηρεσίες που παρέχει το Cities for Cycling /
Πόλεις για Ποδήλατο

Ποδηλατικός Τουρισμός

Ως Εθνικός Συντονιστής για το Eurovelo, η ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού στη χώρα μας αποτελεί πρωταρχικό μας ενδιαφέρον και αντικείμενο.

Μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε να καταστρώσετε ένα σχέδιο ανάπτυξης που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών για την περιοχή ευθύνης σας ή και την επιχείρησή σας, λαμβάνοντας υπόψη τα πλεονεκτήματα και τις ιδιαιτερότητες κάθε περίπτωσης – έχοντας πάντα ως στόχο την προσφορά μιας πετυχημένης ποδηλατικής εμπειρίας στον επισκέπτη.

Cycle Friendly Employer

Αποτελούμε τον επίσημο αντιπρόσωπο της Ευρωπαϊκής πιστοποίησης Cycle Friendly Employer στην Ελλάδα που λειτουργεί σε 19 Ευρωπαϊκές χώρες, με τις πρώτες επιχειρήσεις και οργανισμούς να έχουν αρχίσει να εντάσσονται στο συγκεκριμένο δίκτυο. Ζητήστε μας πληροφορίες για το πώς θα κάνετε τον οργανισμό, την επιχείρηση ή τον Δήμο σας έναν “Φιλικό προς το ποδήλατο εργοδότη”.

Ποδηλατικό Περιεχόμενο

Δημιουργούμε για σας φωτογραφίες και video που θα μεταδώσουν στο ευρύ κοινό το μήνυμα που σας ενδιαφέρει και θα προωθήσουν την εικόνα που επιθυμείτε να δημιουργήσετε για την περιοχή σας.

Τηλέφωνο

(0030) 210 2016500

e-mail

info@citiesforcycling.gr

Διεύθυνση

Ψυχάρη 45, Αθήνα

Ακολουθήστε μας

© Copyright Cities for Cycling 2023, All Rights Reserved