Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Νεα » Συνεργασία Lazer και «Πόλεις Για Ποδήλατο»!

Συνεργασία Lazer και «Πόλεις Για Ποδήλατο»!

  • admin 

Μια εταιρεία σε περίοπτη θέση στην παγκόσμια ποδηλατική σκηνή, η Lazer, στηρίζει όσους αγαπούν το ποδήλατο – από τους επαγγελματίες και τους ενθουσιώδεις ποδηλάτες ως τους καθημερινούς χρήστες ποδηλάτου αλλά και τους αρχάριους, τους γονείς και τα παιδιά.

Κάποιες φορές το βήμα που πρέπει να κάνει κάποιος ξεκινώντας ποδήλατο μπορεί να είναι μεγάλο ή μπορεί να είναι μοναχικό. Μπορεί ακόμη να του φαίνεται τρομαχτικό ή εξαιρετικά απλό – όπως θα έπρεπε άλλωστε. Η Lazer συμπράττει με τον οργανισμό «Πόλεις για Ποδήλατο» για να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να βάλουν – με ασφαλή τρόπο – ένα ποδήλατο… στα πόδια τους!

Πώς θα γίνει αυτό;

Για 3 μήνες, η Lazer θα φιλοξενήσει μια πλατφόρμα όπου θα δηλώνονται τα κράνη Lazer που θα αγοράζονται. Βάσει του αριθμού των δηλωμένων κρανών, η εταιρεία θα παραχωρήσει κράνη, χωρίς επιβάρυνση, και, στην Ελλάδα, θα συνεργαστεί με τον οργανισμό «Πόλεις για Ποδήλατο». Όσα περισσότερα κράνη δηλ Aωθούν τόσο μεγαλύτερος θα είναι και ο αριθμός των κρανών που θα δοθούν δωρεάν. Για κάθε 10 κράνη που θα δηλώνονται, η Lazer θα δωρίζει ένα κράνος. Κατ’ ελάχιστο, θα προσφερθούν 200 κράνη, και ο αριθμός αυτός θα αυξάνει.

Με την κίνηση αυτή, η Lazer επιβεβαιώνει την αποστολή της: Να συνεισφέρουμε σε μια κοινωνία όπου οι ποδηλάτες θα απολαμβάνουν με ασφάλεια το ποδήλατο! Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξής μας, και για τον λόγο αυτό τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με την μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα!

Ελπίζουμε να δώσουμε χαρά και να εξασφαλίσουμε ασφάλεια σε ποδηλάτες που το χρειάζονται. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα δήλωσης εδώ: BOSA (lazersport.com) Η ευρωπαϊκή καμπάνια της Lazer έχει τίτλο «Buy one save another» και έχει σκοπό να προσφέρει κράνη Lazer εκεί όπου πραγματικά χρειάζονται.

Κατά τόπους η εταιρεία θα συνεργαστεί με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς προκειμένου να μοιραστούν κράνη σε άτομα που ξεκινούν να κάνουν ποδήλατο και αναζητούν την ασφάλεια. Ο απώτερος σκοπός είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να ξεκινήσουν το ποδήλατο, με ασφάλεια. Κάθε αναβάτης έχει δικαίωμα στην ασφάλεια!

Σχετικά με τη Lazer

Η Lazer είναι μια Βέλγικη εταιρεία που έχει γράψει ιστορία στον σχεδιασμό και την κατασκευή κρανών. Εδώ και πάνω από 100 χρόνια, πειραματίζεται και καινοτομεί, εφαρμόζει την αστείρευτη εμπειρία της πάνω στις εκάστοτε εξελίξεις της τεχνολογίας και δημιουργεί μικρά αριστουργήματα που στηρίζουν και κοσμούν την καθημερινότητα του ποδηλάτη κάθε επιπέδου και αισθητικής.

Από το 1919, όταν ιδρύθηκε, ως σήμερα, τα προϊόντα της εταιρείας σχεδιάζονται στις εγκαταστάσεις της, στο Βέλγιο, για τις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες των αναβατών, συνδυάζοντας την άνεση με την ασφάλεια και το design με την τεχνολογία, και διατίθενται στις περισσότερες αγορές του κόσμου.

Η στρατηγική της πορεία την έχει κατατάξει ανάμεσα στις πλέον πρωτοπόρες εταιρείες στον κόσμο. Στη διάρκεια των ετών, η Lazer έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους πρωταθλητές ποδηλασίας και έχει δημιουργήσει κάποια από τα πλέον πρωτοπόρα προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί! Αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα, καθώς η Lazer πηγάζει από το πάθος για επιδόσεις και στηρίζει τη χαρά της ποδηλασίας!