Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Νεα » Ένα «καταπράσινο» Σαββατοκύριακο στο ΚΠΙΣΝ

Ένα «καταπράσινο» Σαββατοκύριακο στο ΚΠΙΣΝ

SNFCC Green Weekend

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργάνωσε το SNFCC Green Weekend, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο οποίο είχαμε την τιμή και την χαρά να συμμετάσχουμε ως οργανισμός «Πόλεις για Ποδήλατο».

Kέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος/ φωτό: Νίκος Καρανικόλας

Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε από κοντά, με όσους από εσάς μας επισκεφθείκατε – αλλά και αρκετούς νέους φίλους – να συζητήσουμε και να αλληλεπιδράσουμε άμεσα, τετ α τετ!

Το σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου λοιπόν, βρεθήκαμε στο ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ όπου συναντήσαμε γνώριμα πρόσωπα και συστηθήκαμε σε νέους φίλους.

Συζητήσαμε και είδαμε στην πράξη διαδρομές στην Αθήνα – Athens Bike Routes τις έχουμε βαφτίσει – που μπορεί κανείς να ακολουθήσει στην Αθήνα, ώστε να κινηθεί με ποδήλατο, με ασφάλεια και άνεση, αποφεύγοντας κατά το δυνατόν πολυσύχναστες λεωφόρους. Ανταλλάξαμε απόψεις και σχόλια γύρω από τη μετακίνηση στην πρωτεύουσα, όπως επίσης μοιραστήκαμε τις ελπίδες και τα σχέδιά μας γύρω από τις βιώσιμες επιλογές στις μεταφορές. Επίσης, μιλήσαμε και για το EuroVelo, την σύνδεση Ευρωπαϊκών πόλεων με όχημα το ποδήλατο και για τις τρεις διαδρομές ΕuroVelo που διασχίζουν την χώρα μας.

Kέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος / φωτό: Νίκος Καρανικόλας

Αρκετοί από τους επισκέπτες δήλωσαν την επιθυμία να γίνουν μέλη μας ή να εγγραφούν στα Νewsletters μας. 

Καλωσορίζουμε θερμά λοιπόν τα νέα μέλη του Cities for Cycling, όπως επίσης και τους νέους εγγεγραμμένους στο Newsletter μας!

Κι αν έχετε κι εσείς φωτογραφίες ή βίντεο από το διήμερο ή σχόλια για το event, στείλτε μας το μήνυμά σας στο info@citiesforcycling.gr και θα τα δημοσιεύσουμε!

Θα τα πούμε σύντομα σε μία από τις επόμενες δράσεις μας!

Kέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος / φωτό: Δανάη Κοκκινάκη
Kέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος / φωτό: Νίκος Καρανικόλας

Το SNFCC Green Weekend πραγματοποιήθηκε με ελεύθερη είσοδο χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) @snfcc

Τηλέφωνο

(0030) 210 2016500

e-mail

info@citiesforcycling.gr

Διεύθυνση

Ψυχάρη 45, Αθήνα

Ακολουθήστε μας

© Copyright Cities for Cycling 2023, All Rights Reserved