Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » H ETΑΙΡΙΑ TROTIFY KΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΟΓΟ

H ETΑΙΡΙΑ TROTIFY KΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΟΓΟ

  • CFC 

Trotify-1-537x357Οι υπεύθυνοι της Trotify αναρωτήθηκαν πως μπορεί κάποιος να μετατρέψει το ”ταπεινό του πόνι σε έναν επιβήτορα που καλπάζει”. Έτσι, δημιούργησαν μια απλή ξύλινη κατασκευή που προσαρμόζεται στο μπροστινό φρένο και προσφέρει μια εντελώς διαφορετική εμπειρία οδήγησης, ή μάλλον ανάβασης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξεις την καρύδα που ταιριάζει στο γούστο σου, να την παραγγείλεις, και είσαι έτοιμος να ζήσεις μια σκηνή από το Monty Python and the Holy Grail.

fghΓια περίπου 25 ευρώ,  μπορείτε να έχετε το πακέτο σπίτι σας και με λίγη προσπάθεια, μια καρύδα και μια μικρή δόση χιούμορ μπορείτε να δημιουργήσετε τον ήχο του αλόγου στο ποδήλατο σας.  Ικανή να διασκεδάσει και να παραπλανήσει τους περαστικούς, η κατασκευή αυτή είναι ιδανική για όσους ποδηλάτες κατέχουν ήδη όλα τα ποδηλατικά αξεσουάρ της αγοράς ή για αυτούς που δεν έχουν την οικονομική άνεση να γίνουν πραγματικοί ιππείς.

Οι δημιουργοί περιμένουν τουλάχιστον 1000 παραγγελίες για να ξεκινήσουν την παραγωγή αλλά ακόμα και αν συμπληρωθεί αυτός ο αριθμός, θα είναι έτοιμα του χρόνου το Μάρτη.

Τέλος για να είμαστε ρεαλιστές, η κατοχή ενός τέτοιου αξεσουάρ μπορεί να είναι το πλησιέστερο οποιοσδήποτε από εμάς ποτέ έφτασε στην πραγματική εμπειρία αγοράς αλόγου.

fgho